Tko smo mi

Naša web adresa https://aurora-experience.com je službena web stranica poduzeća Aurora Colapis.

Osnovni podaci o poduzeću:

Aurora Colapis d.o.o.
za savjetovanje i usluge, turistička agencija
Rješenje Trg. suda u Karlovcu
Tt-15/2121-4 MBS: 080959265
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Zamršje 30/B 47 000 KARLOVAC
Članovi uprave – direktorica: Jasmina Cvetković
www.aurora-experience.com
GSM: + 385 98 171 64 23
e-mail: info@aurora-colapis.hr
OIB: 51055014079
ZABA: HR9723600001102471233
ADIKKO: HR0825000091101469351

Koje osobne podatke prikupljamo

Kontakt forme

Prikupljamo osobne podatke u svrhu obrade upita – ime i prezime te adresu e-pošte. Ti podaci koriste se isključivo u navedenu svrhu i ne prenose se trećim stranama. 

Kolačići

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Učitani sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovom web mjestu mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugo web mjesto.

Te web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i ako ste prijavljeni na to web mjesto.

S kime dijelimo vaše podatke

Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša će se IP adresa nalaziti u e-poruci za poništavanje.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Za korisnike koji se registriraju na našem web mjestu, također pohranjujemo osobne podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke.

Vaše podatke nećemo čuvati dulje nego li je nužno potrebno za ispunjavanje svrhe zbog koje su prikupljeni.

  • podaci sadržani u računu te podaci o financijskim transakcijama – 11 godina (sukladno Zakonu o računovodstvu čl. 10 (NN 120/16) 
  • registrirani korisnici web shopa – do opoziva od strane korisnika
  • neregistrirani kupci – 3 mjeseca

Vaša prava

Ako na ovom mjestu imate račun, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje posjedujemo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo obvezni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Kako čuvamo vaše podatke

Vaši podaci pohranjeni su na serveru koji se nalazi u Hrvatskoj. Podaci se ne prenose trećim stranama. Web stranica aurora-experience.com koristi SSL enkripciju radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Za što se koriste vaši podaci

  • za obrađivanje rezervacija i upita poslanih putem kontakt forme
  • za slanje obavijesti o promjenama vezanima uz naše usluge
  • za slanje promidžbenih poruka e-pošte, u slučajevima kada ste za to dali svoju izričitu privolu
  • za sprječavanje prijevare

Kako nas kontaktirati

U slučaju pitanja vezanih za vašu privatnost, možete nam poslati poruku e-poštom na info@aurora-experience.com.